X

Κακοποίηση 11χρονης: ξέσπασαν οι γονείς της για το αίτημα αποφυλάκισης του κατηγορουμένου (βίντεο)

Οργισμένη αντίδραση των γονέων της 11χρονης, που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον δικηγόρο στην Φθιώτιδα.​

Ant1news

Προσβεβλημένοι δηλώνουν οι γονείς της 11χρονης, που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον δικηγόρο στη Φθιώτιδα, εξαιτίας του αιτήματος αποφυλάκισης, που κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Η προφυλάκιση τού δικηγόρου, που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το 11χρονο παιδί τους, ήταν για εκείνους η πιο τρανή απόδειξη για τους ισχυρισμούς τους.Όπως αναφέρουν μέσω του δικηγόρου τους στη Real News της Κυριακής, γνωρίζουν ότι όποια ποινή και να του επιβληθεί δεν θα γιατρέψει τις πληγές της κόρης τους.

«Οι πληγές στην ψυχή του παιδιού μας δεν θα γιατρευτούν με την ποινή, που θα του επιβληθεί. Μιλάμε για ένα κορίτσι, που κακοποιούνταν από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, ενώ θα έπρεπε κανονικά να παίζει με κούκλες, όπως έκαναν και τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της», ανέφεραν στην εφημερίδα οι γονείς της 11χρονης.

Από την πρώτη στιγμή, η 11χρονη παρακολουθείται από ειδικούς, προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ, που έχει υποστεί. «Για εμάς προέχει το παιδί μας, ώστε να μπορέσει να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέσα στην κλειστή κοινωνία, στην οποία ζούμε. Λαμβάνει τη φροντίδα και την πρόνοια των ειδικών, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει ομαλά στο σχολικό περιβάλλον, στο οποίο βρίσκεται. Θέλουμε να καταφέρει να ξεφύγει από όλο αυτό και να συνεχίσει κανονικά τη μελέτη της στο σχολείο της», είπαν ακόμα οι γονείς της 11χρονης στην Real News.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού δηλώνουν οργή για το αίτημα αποφυλάκισης, που κατέθεσε ο κατηγορούμενος, παρόλο που γνωρίζουν ότι είναι ένα από τα δικαιώματά του. «Έχει θιχτεί ανεπανόρθωτα η υπόληψή μας. Είμαστε αγανακτισμένοι. Ο κατηγορούμενος δεν φαίνεται να έχει μετανοήσει για τις απαράδεκτες πράξεις του και δεν έχει καταλάβει τον πόνο που έχει προκαλέσει τόσο στην κόρη μας όσο και σε εμάς. Με την αίτηση αποφυλάκισης, που κατέθεσε, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και ποια είναι τα αποτελέσματα των ενεργειών του», δήλωσαν οι γονείς στην εφημερίδα οι γονείς της 11χρονης.

Τονίζουν, μάλιστα, ότι δεν έχουν καμία οικονομική διαφορά με τον δικηγόρο, όπως υποστήριξε στην απολογία του και τον καλούν εάν έχει αποδείξεις να τις παρουσιάσει στη Δικαιοσύνη.