X

Ξέχασαν νήπιο στο σχολικό για... 3 ώρες!

Τρεις ώρες αγωνίας για την μητέρα του… “αγνοούμενου” παιδιού. Συνελήφθησαν ο οδηγός του σχολικού και οι συνοδοί.

Ant1news

Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου

Το αίμα της Ράνιας Καλλίδου “πάγωσε” όταν, στις 11 το πρωί της Τρίτης, την πήραν τηλέφωνο από το σχολείο του γιου της για να τη ρωτήσουν γιατί δεν πήγε σχολείο.

Πριν από 4 ώρες, είχε βάλει το παιδί της στο σχολικό λεωφορείο. Πως είναι δυνατόν να μην ήταν το αγοράκι της στο σχολείο, λέει στην κάμερα του ΑΝΤ1. Έντρομη πήρε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε για το σχολείο. Σε όλη τη διαδρομή έκλαιγε και οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

«Φώναζα το παιδί μου, το παιδί μου! Ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθει κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα πού ήμουν και τι κάνω και το μόνο που περίμενα είναι να φτάσω και να βρω το παιδί μου», εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του παιδιού.

Ακούγεται απίστευτο, όμως η σύνοδος είχε ξεχάσει το 3χρόνο αγοράκι επί τρεις ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. «Με πήραν μετά από 15 λεπτά και μου είπαν ότι ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο. Στις 11:20 τον βρήκαν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο», δήλωσε η μητέρα του μικρού.

Όταν έφτασε η μητέρα στο σχολείο, το παιδί της έτρεξε να την αγκαλιάσει... Κανείς δεν μπορούσε να της δώσει μια λογική εξήγηση. Το αγοράκι, όπως της είπε, όση ώρα ήταν δεμένο στο καρεκλάκι του μέσα στο λεωφορείο έκλαιγε και φώναζε.

«Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου. Για 10-15 λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Και απλά κάποια στιγμή μου είπε “μαμά έκλαιγα”», ανέφερε.

 

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, καθώς είναι ακόμη σοκαρισμένο, κλαίει και δεν φεύγει από την αγκαλιά της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του λεωφορείου, τους συνοδούς και τον διευθυντή, ενώ το λόγω έχει τώρα η δικαιοσύνη καθώς η μητέρα έχει κάνει μήνυση κατά πάντως υπευθύνου.