X

Ληστεία με άγριο ξυλοδαρμό τουρίστα στα Εξάρχεια (εικόνες)

Θύμα επίθεσης απο πολυμελή ομάδα κακοποιών έπεσε ο άτυχος άνδρας. Τι προσπάθησαν να του πάρουν τα μέλη της σπείρας.

Ant1news

Θύμα ληστείας, που συνοδεύτηκε απο τον άγριο ξυλοδαρμό του, με συνέπεια να καταλήξει στο νοσοκομείο, έπεσε ένας Βραζιλιάνος τουρίστας, που δέχθηκε επίθεση στα Εξάρχεια.

Για να μην κινήσει υποψίες, η ομάδα των επτά κακοποιών έκανε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων με ένα πιτ μπουλ, το βράδυ της Τρίτης. Ο 63χρονος βρισκόταν σε γνωστή ταβέρνα των Εξαρχείων στην οδό Βαλτετσίου και γύρω στις 23:30 βγήκε να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο της Πλατείας. Η ομάδα των επτά, που τριγυρνούσε στην περιοχή με το πιτ μπουλ, τον πλησίασε και ο ένας άνδρας τράβηξε με βία το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε στα χέρια του ο Βραζιλιάνος.

Το θύμα αντιστάθηκε και τότε οι δράστες όρμησαν πάνω του, χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα. Αφού τον ξυλοκόπησαν, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Περίοικοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και λίγη ώρα αργότερα ο 63χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κρανίο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι θαύμα που είναι ζωντανός!

Πηγή: protothema.gr