X

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στον Άλιμο και σε δημοσιογράφο

Η ανακοίνωση για την ανάληψη της ευθύνης σειράς επιθέσεων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ant1news

Την ευθύνη για μια σειρά επιθέσεων ανέλαβε με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα «Ομάδες διασποράς της Ανομίας».

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι επιθέσεις έγιναν ως «μια πρώτη απάντηση στο τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη» για την εκκένωση των καταλήψεων.

«Γιορτάζουμε κι εμείς την επιστροφή στην κανονικότητα. Ζούμε πια σε μία κανονική χώρα και πλέον τοποθετούμε τους μηχανισμούς μας κανονικά. Ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό προπο Μ.Χ. για τη συνεισφορά του στη διεύρυνση του αγώνα μας. Η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του είναι πιο εμπρηστικές από τις φωτιές μας. Πέρα από το γελοίο του πράγματος πάντως, όταν ο πολέμιος μας είναι ένας τέτοιος ελεεινός καιροσκόπος που ξεκίνησε από "Σοσιαλιστής" για να καταλήξει ο υπουργός σύμβολο του κράτους καταστολής της δεξιάς, κάθε του κουβέντα και κίνηση εναντίον μας καταλήγει μεγάλο μας πλεονέκτημα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανάρτηση.

Οι επιθέσεις για τις οποίες έγινε η ανάληψη της ευθύνης είναι για τον εμπρησμό σε πολυτελή σκάφη αναψυχής στον Άλιμο, οι επίθεσεις σε όχημα εταιρείας φύλαξης στο Περιστέρι, η καφετέρια του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, αλλά και στην επίθεση στο σπίτι αστυνομικού συντάκτη.