X

“Ζηνοβία”: Ουρές χιλιομέτρων στη Μαλακάσα (εικόνες)

Κλείνει κατά διαστήματα η Εθνική Οδός λόγω του χιονιού, προκειμένου να γίνει πιο οργανωμένα ο αποχιονισμός. Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Ant1news

 Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Μαλακάσας (ώρα: 15:30' - 30/12/19), όπου κατά διαστήματα η Τροχαία διακόπτει την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να γίνεται πιό οργανωμένα και ασφαλέστερα η διαδιακασία αποχιονισμού του δρόμου.

Καλό θα είναι όσοι μπορούν να αποφύγουν την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας τις επόμενες ώρες για να μην ταλαιπωρηθούν, αναφέρουν οδηγοί που ταλαιπωρούνται απο την "Ζηνοβία" που έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις, κυρίως στην ανατολική Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων και τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα για πολλή ώρα σε διάφορα σημεία ή πηγαίνουν σημειωτόν, από τις 14:00 της Δευτέρας.

«Η χιονόπτωση συνεχίζεται και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα στη Μαλακάσα...», είναι το σχόλιο αναγνώστη του LamiaReport.


 

Αναγνώστης του Ant1news.gr μας έστειλε εικόνες και φωτογραφίες από την Εθνική Οδό, κοντά στα διόδια Αφιδνών, σε παράδοδρομο της οποίας ομάδα ανθρώπων εγκλωβίστηκε, όπως ανέφεραν μέλη της στην Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έσπευσαν κοντά τους για να τους παράσχουν βοήθεια.