X

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Μυστήριο με την έγκυο γυναίκα

Η καταγγελία της νεαρής εγκύου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη. Η κατάσταση της υγείας της.

Ant1news

Στον Ευαγγελισμό παραμένει νοσηλευόμενη η 25χρονη έγκυος γυναίκα που κατήγγειλε ότι, δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, προς Δευτέρα.

Η νεαρή είναι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η οποία δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την επίθεση.  Τα τραύματα που φέρει είναι από εγκαύματα στο πρόσωπο και κυρίως στα χείλη της, ενώ η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία και δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο και σήμερα.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι, άγνωστος άνδρας σταμάτησε το αυτοκίνητό του, κατέβηκε και της επιτέθηκε ενώ περπατούσε – λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής – στην οδό Ηπείρου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό.

 

Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η καταγγελία της γυναίκας εξετάζεται προσεκτικά από τους αστυνομικούς, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα ή το κίνητρο του δράστη.  Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τυχαίο θύμα κάποιου μανιακού ή για στοχευμένη επίθεση προς το πρόσωπό της, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα σενάρια.

 

Στην υπόθεση που ξυπνά τις μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν έχει διευκρινιστεί τι είδους καυστικό υγρό χρησιμοποιήθηκε.

Eιδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ - Κατερινόπουλος στον ΑΝΤ1: Οι δράστες δεν ήρθαν από το εξωτερικό (βίντεο)

Μαρία Αλεξάνδρου: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος της από τρεις άνδρες

Self test για Πάσχα στο χωριό: το σχέδιο της Κυβέρνησης