X

Σαντάνα και rotation εν όψει ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ατρόμητο. Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Φελίπε Σαντάνα θα πάρει μία πρώτη «γεύση» από το γήπεδο Καραϊσκάκη στο αυριανό (19.30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην βρίσκεται ούτε μία εβδομάδα στην Ελλάδα, όμως ο Βίτορ Περέιρα έκρινε πως πρέπει να πάρει λεπτά συμμετοχής εν όψει Τούμπας.

Με το «μυαλό» στον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ντοσεβί, Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ντουρμάζ, Γιαννούλη και Σαλίνο. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Μποτία και Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα, ανεβάζοντας ρυθμούς για το ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής.

Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους: Μέγιερι, Γιαννιώτη, Αυλωνίτη, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σιόβα, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλη, Χάρα, Φορτούνη, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτη και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε τελικά σε τρίτη μετεγγραφή, αφού η Βέροια απάντησε δύο φορές αρνητικά σε προτάσεις των «ερυθρολεύκων» για την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν. Ο έγχρωμος επιθετικός θα κατηφορίσει το καλοκαίρι στον Πειραιά, καθώς έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές. Ο 26χρονος Γάλλος ήταν μάλιστα αυτός που ζήτησε από τον προπονητή της «βασίλισσας του βορρά», Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, να μην αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς των δύο ομάδων.