X

Απίστευτη περιπέτεια για Βράνιες: συνελήφθη και κρατήθηκε σε κέντρο προσφύγων

Γιατί η Αστυνομία τον συνέλαβε στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, ενώ επέστρεφε από τη Βοσνία.

Ant1news

Ο Όγκνιεν Βράνιες, Βόσνιος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, που αγωνίζεται στην Άντερλεχτ, πέρασε μια νύχτα στο κλειστό κέντρο προσφύγων του Steenokkerzeel.

Όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα Le Soir, η άδεια παραμονής του είχε λήξει και αφέθηκε ελεύθερος εχθές το πρωί, όταν δόθηκαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τη νομιμότητα της παραμονής του.

Ο Βράνιες, όπως σημειώνει η εφημερίδα, συνελήφθη από την αστυνομία στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, ενώ επέστρεφε από ένα Σαββατοκύριακο στη Βοσνία. Διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η άδεια παραμονής του. Ως εκ τούτου, μεταφέρθηκε στο Steenokkerzeel, όπου πέρασε τη νύχτα μεταξύ των προσφύγων πριν αφεθεί ελεύθερος εχθές το πρωί.

Ένα πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του πρώην διαμερίσματός του, φαίνεται να είναι η αιτία του συμβάντος. Πριν από λίγους μήνες, η Άντερλεχτ τελείωσε τη συμφωνία μίσθωσης για το διαμέρισμα όπου ο παίκτης κατοικούσε. Για άγνωστους λόγους, ο ιδιοκτήτης πήγε στον δήμο και κατέθεσε σχετικά χαρτιά με την ακύρωση του μισθώματος. Ωστόσο, η Υπηρεσία Αλλοδαπών συνέχισε να αποστέλλει επιστολές στη διεύθυνση αυτή και τις άδειες εργασίας και διαμονής του Όγκνιεν Βράνιες.