X

“Τούμπαρε” τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

Ίδρωσαν για να πάρουν τη νίκη οι “ερυθρόλευκοι” κόντρα στην ομάδα του Κάναντι…

Ant1news

 

Έβγαλε… ψυχή ο Ολυμπιακός και “γύρισε” το ματς με τον Ατρόμητο, στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Κουλούρη (30'), που έφτασε τα 17 στο πρωτάθλημα, αλλά ο Γκιγιέρμε στο 49' και ο Μπουχαλάκης στο 75' σκόραραν και «τούμπαραν» το παιχνίδι. Πλέον ο Ατρόμητος ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Άρη.

Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ημίχρονο ήταν... διαφήμιση του ποδοσφαίρου με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά διαβασμένος και δημιούργησε πολλά προβλήματα. Μόλις στο 2' ο Ουάρντα έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Σα ακούμπησε την μπάλα κι αυτή σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 13' ήταν η σειρά των Πειραιωτών να αγγίξουν το γκολ. Ο Μασούρας με ωραία ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Μέγερι, τον οποίο, όμως, δεν μπόρεσε να νικήσει. Στο 30' ο Κουλούρης με τον Μπρούνο έκρυψαν την μπάλα και ο πρώτος με πλασέ από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Τα πλάνα του Κάναντι στην επανάληψη άλλαξαν, καθώς στο 49' ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Φορτούνης έκανε την σέντρα και ο Γκιγιέρμε έκανε το 1-1. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που πίεσαν ασφυκτικά για να πετύχουν ακόμη ένα γκολ. Η πίεση αυτή απέδωσε καρπούς στο 75', όταν ο Ποντένσε έβγαλε τη σέντρα και ο Μπουχαλάκης με προβολή έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης (90+2' Καμαρά), Μασούρας (46' Ζιλ Ντίας), Γκερέρο (46' Χασάν).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης (77' Μανούσος), Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ενσικουλού (82' Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουάρντα (62' Καρασαλίδης), Κουλούρης