X

Χτύπησε ο Γιουλ – “πονάει” ο Ολυμπιακός!

«Νοσοκομείο» θυμίζουν τα αποδυτήρια της Ρεάλ, πριν το ματς με τη Ζαλγκίρις, που είναι καθοριστικό και για τον Ολυμπιακό.

Ant1news

Χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ κινδυνεύει να αγωνιστεί η Ρεάλ στο πλέι-οφ της Euroleague.

Ο έμπειρος γκαρντ έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και λογικά αναμένεται να μείνει 3-4 εβδομάδες εκτός δράσης.

Φυσικά θα απουσιάσει από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τη Ζαλγκίρις, όμως το πρόβλημα για τον Πάμπλο Λάσο είναι ότι πιθανότατα ο φυσικός ηγέτης της ομάδας δεν θα είναι έτοιμος ούτε για τα πλέι-οφ, που αρχίζουν στις 16/4.

Η Ρεάλ έχει κι άλλα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, καθώς οι Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ και Γκάμπριελ Ντεκ είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμών.

Το αυριανό ματς (4/4) ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, αφού σε περίπτωση νίκης των Λιθουανών στη Μαδρίτη οι δικές του πιθανότητες πρόκρισης πρακτικά εκμηδενίζονται, λόγω των δύο ηττών από τη Ζαλγκίρις.

Να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του Γιουλ, είναι ένα γεγονός που μπορεί να ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης των «πρασίνων» το σενάριο να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ, είναι πολύ πιθανό.