X

Allcourt.gr: το app για το ερασιτεχνικό τένις στην Ελλάδα

Η δωρεάν εφαρμογή προσφέρει την δυνατότητα σε λάτρεις του σπορ να αντ-αγωνιστούν, δημιουργώντας ένα δίκτυο φίλων του αθλήματος.

Ant1news

Το all court app είναι η εφαρμογή που ήρθε για να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο παίζεται το ερασιτεχνικό τένις στην Ελλάδα.                                                   

Σκοπός της είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο φίλων του τένις, το οποίο θα δώσει επιπλέον κίνητρο και την δυνατότητα για περισσότερους αγώνες, χωρίς να είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε κάποιο τουρνουά με το αντίστοιχο ποσό της συμμετοχής.

Είναι ένας τρόπος ώστε ο κάθε τενίστας να δώσει ενδιαφέρον στις ενοικιάσεις με τους φίλους σου και να χτίσει τη δική του προϊστορία στους αγώνες τένις!

Συμπεριλαμβάνει τους περισσότερους δυνατούς τύπους αγώνων, από 2 νικηφόρα σετ έως 1 Super Tie Break, έτσι ώστε να δώσει τη δυνατότητα προσαρμογής στο μοντέλο των μονόωρων ενοικιάσεων, που ακολουθούν τα περισσότερα κλαμπ. Σημειώνεται ότι αναλόγως του τύπου αγώνα, υπάρχει διαφορετικό σύστημα βαθμολόγησης.

Αγώνες Κατάταξης

Οι πρώτοι 5 αγώνες πρέπει να διεξαχθούν με διαφορετικούς αντιπάλους. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο χρήστης συμπλήρωσε σωστά το ερωτηματολόγιο και οι απαντήσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η εφαρμογή, στον σύνδεσμο https://app.allcourt.gr/, είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να εγγραφούν σε αυτήν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη για κινητά με λειτουργικό android και ios.