X

Παπασταθόπουλος: Να κερδίσουμε το Europa League

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκεται η Άρσεναλ μετά την νίκη επί της Νάπολι. Οι στόχοι του Έλληνα διεθνή αμυντικού.

Ant1news

Σύνθημα κατάκτησης του Europa League από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά τη νέα νίκη (0-1) της Άρσεναλ απέναντι στην Νάπολι, φτάνοντας έτσι σε πρόκριση με συνολικό σκορ 3-0.

«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, στα πρώτα 60 λεπτά. Αυτή την φορά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, αμυνόμασταν πολύ καλά. Τώρα είναι η στιγμή να συλλέξουμε τους καρπούς της προσπάθειά μας. Πρέπει να μπούμε στις τέσσερις πρώτες στο πρωτάθλημα και γιατί όχι, να κερδίσουμε το Europa League», είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που αγωνίστηκε στο San Paolo σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, που ήταν εκτός αποστολής, εξακολουθούν ως οι μοναδικοί Έλληνες, οι οποίοι συνεχίζουν στα ημιτελικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

H Άρσεναλ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια στις 2 Μαϊου στο Λονδίνο και μια εβδομάδα αργότερα στη Βαλένθια, ενώ στον έτερο ημιτελικό, η Άϊντραχτ θα υποδεχθεί (2/5) την Τσέλσι και στις 9 Μαϊου είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς τους στο Λονδίνο.