X

Euroleague: Ξαναπήραν το πλεονέκτημα Εφές και ΤΣΣΚΑ

Η Εφές πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και "συνέτριψε" την Μπαρτσελόνα. Το ίδιο «μέταλλο» έδειξε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ant1news

Οι εντός έδρας ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια έφεραν τις Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την «πλάτη στον τοίχο», όμως ακριβώς όταν χρειάστηκε οι Τούρκοι και οι Ρώσοι έκαναν με τη σειρά τους break και ανέκτησαν το πλεονέκτημα. Η Εφές πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στη Βαρκελώνη, την οποία συνέτριψε με 102-68 μέσα στο σπίτι της και έφτασε στο 2-1. 

Η ομάδα του Αταμάν είχε ηγέτη έναν φανταστικό Σέιν Λάρκιν, ο οποίος έκανε απίθανα πράγματα. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 30 πόντους με 5/5 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 23:43 λεπτά συμμετοχής (!). Πλάις και Μίτσιτς πέτυχαν από 14 πόντους, ενώ από την Μπαρτσελόνα ξεχώρισε ο Χάνγκα με 13 πόντους. 

 

Το ίδιο «μέταλλο» έδειξε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πέρασε με 84-77 από τη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια. Όπως και στο προηγούμενο ζευγάρι, οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν τη Μεγάλη Παρασκευή (26/4), επίσης στην έδρα του εφετινού φάιναλ-4. Κορυφαίος για τους Μοσχοβίτες ήταν ο Νάντο Ντε Κολό, που είχε 28 πόντους και 6 ασίστ. Από τους Βάσκους ο Βενσάν Πουαριέ (19 πόντοι, 15 ριμπάουντ) έκανε σπουδαία δουλειά, αλλά δεν είχε βοήθεια.