X

Σοκαρισμένος ο Τζαβέλας με τον θάνατο του Σουράλ (εικόνες)

Δείτε τι έγραψε στο instagram ο Έλληνας αμυντικός για το τραγικό δυστύχημα στην Αλάνιασπορ, όπου έχασε την ζωή του ο Σουράλ.

Ant1news

Ο Γιώργος Τζαβέλας δεν μπορεί να πιστέψει το θάνατο του του συμπαίκτη του στην Αλάνιασπορ, Γιόζεφ Σουράλ, στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην Αλάνιασπορ.

«Ο Θεός να δίνει δύναμη κ να προστατεύει τα αγγελούδια σου, τη γυναίκα και όλη σου την οικογένεια! Απίστευτο πραγματικά. Καλό Παράδεισο Ιωσήφ», έγραψε στο instagram ο Έλληνας αμυντικός, που ήταν εκτός αποστολής.

Όπως είναι γνωστό ο 28χρονος Τσέχος διεθνής επιθετικός, Γιόζεφ Σουράλ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το μίνι λεωφορείο που μετέφερε παίκτες από το σύλλογο, ενώ τους επέστρεφε τον εκτός έδρας αγώνα με την Κασϊσερισπορ (1-1), όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τουρκίας.

Ο Σουράλ , πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή. Στο μίνι βαν επέβαιναν μεταξύ άλλων ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος και ο Παπίς Σισέ χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό, όπως επίσης και οι Κόκερ, Μπαϊάνο.