X

Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ: Η μάχη των “τιτάνων” για τον τελικό του Champions League

O αγώνας θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο Καμπ Νου. Οι ελπίδες και οι «φόβοι» Βαλβέρδε και Κλοπ.

Ant1news

Στο Καμπ Νου θα είναι απόψε στραμμένα τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, καθώς εκεί θα παιχτεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ, που θα δώσει στη μία από τις δύο ομάδες το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Ο νικητής της μονομαχίας που θα διεξαχθεί στις 22:00, ώρα Ελλάδος, θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ που πήρε χθες το προβάδισμα από την Τότεναμ.

Οι ελπίδες της Μπαρτσελόνα βασίζονται στον κορυφαίο Λιονέλ Μέσι, αλλά και στη δύναμη της έδρας της, όπου η Μπάρτσα παραμένει αήττητη για 31 συνεχόμενα παιχνίδια στο Champions League. Ο Βαλβέρδε έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του να προσέξουν στα πρώτα 15 λεπτά των δύο ημιχρόνων, όπου οι παίκτες του Κλοπ έχουν δυναμική.

Ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο επίκεντρο σχολιασμών, όταν δήλωσε πως το Καμπ Νου δεν πρέπει να θεωρείται ο «ναός του ποδοσφαίρου», ενώ σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως ούτε η ισοπαλία θα ήταν κακό αποτέλεσμα. Αναγνώρισε, ωστόσο, ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος «ακούει στο όνομα» Μέσι.

Για τον Βαλβέρδε δεν έχει προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, κι έτσι θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλο, ο Κλοπ είδε του Φιρμίνο και Σαλάχ να προπονούνται κανονικά χθες, οπότε και αναμένεται να βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα.

 Οι πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτουρ, Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.