X

Αγωνία για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κασίγιας

Η κατάσταση της υγείας του τερματοφύλακα της Πόρτο, μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Ant1news

«Καλά» είναι ο Ικέρ Κασίγιας, μετά το έμφραγμα που υπέστη, σύμφωνα με τη σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο, η οποία και τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο της Πορτογαλίας όπου νοσηλεύεται.

«Η ζωή έχει έναν παράξενο τρόπο να μας υπενθυμίζει να χαιρόμαστε κάθε στιγμή», έγραψε σε ανάρτησή της η Καρμπονέρο, η οποία έχει αποκτήσει δύο αγόρια με τον Κασίγιας, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στην οικογένειά της.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφίες του ζευγαριού μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο του Πόρτο, όπου μεταφέρθηκε πριν από δύο μέρες, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομώνυμης ομάδας, κατέρρευσε.

Ο ίδιος ο 37χρονος έκανε tweet μέσα από το νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του, καθησυχάζοντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του που ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας του.

 

Ο Κασίγιας βρίσκεται στο Πόρτο από το 2015, όταν έληξε η πολύχρονη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τη σεζόν 2017-2018, η Πόρτο κέρδισε το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο ίδιος έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ισπανίας το 2010.

Το αν θα συνεχιστεί η καριέρα του ή αν θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», είναι κάτι που θα κριθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο γιατρός της ομάδας θα αποφασίσει για το μέλλον του.