X

Στα ημιτελικά του Εστορίλ προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς

Την ίδια ώρα, το τουρνουά του Μαρόκου φιλοδοξεί να κατακτήσει η Μαρία Σάκκαρη, μετά την πρόκρισή της στον τελικό.

Ant1news

Στα ημιτελικά του τουρνουά ATP 250 του Εστορίλ προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ξεπερνώντας με αρκετή δυσκολία το εμπόδιο του Πορτογάλου Ζοάο Ντομίνγκες.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και επικεφαλής του ταμπλό, επικράτησε του 26χρονου Πορτογάλου (Νο 214 στον κόσμο) με 7-6(3), 6-4 και πέρασε στην 4άδα, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης, μεταξύ του έμπειρου Βέλγου Νταβίντ Γκοφέν (Νο 25) και του βετεράνου Τυνήσιου Μαλέκ Τζαζίρι (Νο 75).

 

Νέα επιτυχία για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία πήρε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Ραμπάτ.

Η 23χρονη Ελληνίδα και Νο6 του ταμπλό επικράτησε με 6-4, 6-4 της Άλισον Φαν Ούιτβανκ από το Βέλγιο (Νο8 του ταμπλό) στα ημιτελικά, μετά από “μάχη” που διήρκησε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Η επιτυχία, μάλιστα της Σάκκαρη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίνεται σε τελικό χωμάτινου τουρνουά. Στον τελικό του Σαββάτου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα διεκδικήσει την κορυφή απέναντι στην Τζοάνα Κόντα (Βρετανία).