X

Πήρε εξιτήριο ο Κασίγιας

Έξι ημέρες μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη ο 37χρονος Ισπανός τερματοφύλακας…

Ant1news

Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Οπόρτο, όπου νοσηλευόταν από την Πρωτομαγιά εξαιτίας του εμφράγματος που υπέστη, πήρε ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο 37χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, εμφανώς συγκινημένος κατά την έξοδό του, ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και τους χιλιάδες φιλάθλους που του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Ο εμβληματικός γκολκίπερ απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά για το ποδοσφαιρικό μέλλον του, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι πως είναι υγιής.

“Πέρασαν κάποιες μέρες. Ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Συνέβη σε μένα. Εδώ είμαστε. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά πρέπει να είμαι ευγνώμων. Ήμουν πολύ τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν, ένιωσα την αγάπη όλων(…)  Νιώθω πολύ καλύτερα, θα ξεκουραστώ για μερικές εβδομάδες ή για μερικούς μήνες, ακόμα δεν ξέρω το χρονικό διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν να με επισκεφτούν. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά είμαι καλά” ανέφερε ο Κασίγιας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νοσοκομείο, μαζί με αρκετό κόσμο.

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια ο Ισπανός πορτιέρε είπε: “Δεν ξέρω πως θα είναι το μέλλον μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι εδώ και να είμαι σε θέση να λέω πως νιώθω”.