X

Γλέντι στην Θεσσαλονίκη για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Την αποθέωση γνώρισαν οι νταμπλούχοι κατά την επιστροφή τους στην συμπρωτεύουσα. Καπνογόνα, συνθήματα και γλέντι μέχρι το πρωί.

Ant1news

Το σφύριγμα της λήξης του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο οποίος ανέδειξε νικητή τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ (1-0), έδωσε το... σύνθημα για την έναρξη ξέφρενου γλεντιού στην Θεσσαλονίκη, με κορναρίσματα και συνθήματα οπαδών των «ασπρόμαυρων» για την ομάδα τους.

Οι νταμπλούχοι γνώρισαν μοναδική αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς τους που είχαν κατακλύσει τον Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσουν και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» έκαναν τη νύχτα... μέρα με την εμφάνιση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ οι παίκτες άναψαν τα δικά τους καπνογόνα και πανηγύριζαν έξαλλα, έχοντας αγκαλιά το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Οι κυπελλούχοι έφθασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα και δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να υποδεχτούν την αποστολή.



Όταν εμφανίστηκε από την πίστα το λεωφορείο της ομάδας ξέσπασαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί οι οποίοι κορυφώθηκαν όταν Πέλκας και Πασχαλάκης έβγαλαν το κύπελλο από το λεωφορείο για να το δείξουν στον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

 

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αγκάλιασε παίκτες και προπονητικό τιμ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη χαρά που έδωσαν στην ομάδα και στους οπαδούς της.
Ο κ. Σαββίδης σήκωσε, μάλιστα, την κούπα, τη στιγμή που φίλοι της ομάδας έκαναν σύνθημα το όνομά του.