X

Μάνταλος: Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τον κόσμο της ΑΕΚ στα μάτια

Αποτυχημένη χαρακτήρισε την χρονιά για την ΑΕΚ ο αρχηγός της ομάδας μετά και την απώλεια του Κυπέλλου.

Ant1news



«Ντροπή» χαρακτήρισε ο Πέτρος Μάνταλος την τρίτη διαδοχική ήττα σε τελικό Κυπέλλου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν κρύφτηκε και ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Για τη συνέχεια δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Το έχουμε συζητήσει. Δεν υπάρχει. Είναι ντροπή. Η επόμενη ημέρα είναι πιο σημαντική».

Για τα σημεία στα οποία κρίθηκε ο τελικός και το πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρονται οι παίκτες της ΑΕΚ, ο Μάνταλος είπε: «Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι πέναλτι. Όμως, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Υπάρχει μεγάλη πικρία. Θέλαμε να το πάρουμε μόνο και μόνο για να πάρει χαρά ο κόσμος μας. Όχι για εμάς. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ, δεν μπορώ να πιστέψω το γκολ που δεχθήκαμε. Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και είμαι σίγουρος ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της. Όταν η ΑΕΚ δεν κατακτά έναν τίτλο, το μόνο που έχει να θυμάται είναι η είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν δεν κατακτά έναν τίτλο στο τέλος της χρονιάς, είναι αποτυχημένη η χρονιά».

«Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο. Δεν αξίζαμε να χάσουμε κατά τη γνώμη μου. Το πιστεύω και το πιστεύουν και οι οπαδοί μας πιστεύω ότι το μέλλον μας ανήκει και θα δουν την ΑΕΚ όπως την ονειρεύονται», είπε ακόμα ο αρχηγός της ΑΕΚ.