X

Αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκριεζμάν

Ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε την απόφασή του στους συμπαίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ant1news

Το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τη Λεβάντε θα είναι το τελευταίο του Αντουάν Γκριεζμάν με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης στους συμπαίκτες του και στα μέλη του προπονητικού τιμ την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο. Σύμφωνα με τις εφημερίδες “Marca” και “As”, ο Γκριεζμάν συναντήθηκε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τον εκτελεστικό διευθυντή των “ροχιμπλάνκος”, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν, στους οποίους ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει, με πιθανότερο προορισμό την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκριεζμάν ανήλθε πρόσφατα στα 200 εκ. ευρώ (πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο, απορρίπτοντας την προσφορά της “Μπάρτσα”, από την 1η Ιουλίου θα μειωθεί στα 120 εκ. ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, είχε τονίσει τις τελευταίες ημέρες πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη αποχώρησης του παίκτη, εντούτοις άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που άκουσαν από τον ίδιο τον παίκτη την επιθυμία του να φύγει.

Για να δικαιολογήσει την απόφασή του ο Γκριεζμάν αναφέρθηκε στην ανάγκη αντιμετώπισης νέων προκλήσεων στην καριέρα του. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Ατλέτικο για την προσπάθεια που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι για να τον κρατήσουν, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας για την στήριξη που του παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια.