X

Κασίγιας: Εγώ θα πω πότε θα αποσυρθώ

Η ανάρτηση του διεθνή τερματοφύλακα της Πόρτο, μέσω της οποίας απαντά στις φήμες για απόσυρσή του.

Ant1news

Δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την ενεργό δράση ο Ικέρ Κασίγιας, παρά τις φήμες ότι δε θα μπορεί να παίξει την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Πόρτο είχε πάθε έμφραγμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, την 1η Μαΐου, με τον πορτογαλικό Τύπο να «οργιάζει» για το τέλος της καριέρας του.

Ο 37χρονος όμως, όχι απλώς δεν επιβεβαιώνει ότι θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», αλλά γράφει στο twitter ότι, «μια μέρα θα αποσυρθώ. Αφήστε με να ανακοινώσω τα νέα εγώ, όταν έρθει αυτή η ώρα».

Ο πρόεδρος της Πόρτο δήλωσε σε πορτογαλική εφημερίδα ότι η ομάδα ήδη ψάχνει τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον αντικαταστάτη του Κασίγιας, όμως θέλει να τον κρατήσει, σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Η ομάδα δεν σχολίασε το tweet του Κασίγιας, στο οποίο σημειώνει επίσης πως «είχε τσεκαπ με τον γιατρό του την περασμένη Πέμπτη και ήταν «όλα καλά».

 

Ο 37χρονος έκανε μεταγραφή στην Πόρτο το 2015, μετά από 725 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, τρία τρόπαια του Champions League και πέντε τίτλους του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ έχει σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010, με τα χρώματα της Ισπανίας.

Στις 6 Μαΐου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.