X

Φεύγει από την Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Ρίχνει τη ρήτρα για να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γάλλος άσος.

Ant1news

Κοινό μυστικό, αποτελεί η επιθυμία του Πολ Πογκμπά να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με τον Γάλλο άσο να έχει δηλώσει πρόσφατα πως «η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή».

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου για να προχωρήσει μία ενδεχόμενη μεταγραφή, αποτελούσαν τροχοπέδη, με αποτέλεσμα πριν από δύο εβδομάδες, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, να ζητήσει από την διοίκηση της Γιουνάϊτεντ, να μειώσει τις αξιώσεις της.

Και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Daily Star», κάτι τέτοιο συνέβη, με τον αγγλικό σύλλογο να απαιτεί, πλέον, ένα ποσό της τάξης των 157 εκατομμυρίων ευρώ, μειωμένο αρκετά από τα σχεδόν 190 εκ. ευρώ, που ζητούσε αρχικά, για να παραχωρήσει τον Πογκμπά.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή, οι «κόκκινοι διάβολοι», θα έχουν βγάλει ένα σημαντικό κέρδος σε αμιγώς οικονομικό επίπεδο, δεδομένου πως απέκτησαν τον Πογκμπά έναντι περίπου 120 εκ. ευρώ από την Γιουβέντους, ενώ παράλληλα, θα βάλουν χρήματα στα ταμεία τους για να... κινηθούν έντονα στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι».