X

ΝΒΑ: Το φοβερό σερί των “Πολεμιστών” που άλλαξε την ιστορία του δεύτερου τελικού

Αυτό που έκαναν οι πρωταθλητές στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, δεν έχει προηγούμενο σε σειρά τελικών!

Ant1news

Ο πρωταθλητές του NBA -τα δύο τελευταία χρόνια- Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, χρειάστηκαν μία εκπληκτική τρίτη περίοδο, για να ξεπεράσουν ένα κακό ξεκίνημα και να εξασφαλίσουν τη νίκη με 109-104 επί των Ράπτορς μέσα στο Τορόντο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στη σειρά των τελικών.

Οι «πολεμιστές», σε μια άγνωστη για εκείνους θέση, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, πριν από τρεις ημέρες, βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα, αλλά μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινώντας με 18-0!

Η ομάδα του Τορόντο βρέθηκε μπροστά στο σκορ έως και 12 πόντους κατά τη διάρκεια ενός πρώτου ημιχρόνου, όπου έπαιξε εξαιρετική άμυνα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι Ουόριορς παρατάχθηκαν, ξανά, χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έχασαν με τραυματισμό τον Κέβον Λούνι και στην τέταρτη περίοδο τον Κλέι Τόμπσον.

Ο τελευταίος, με 25 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Στεφ Κάρι να προσθέτει 23 πόντους, ενώ σε double double έφτασαν Ντρέιμοντ Γκριν (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ) και ΝτεΜάρκους Κάζινς (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ).

Για τους Ράπτορς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Καγουάι Λέοναρντ, που έφτασε μάλιστα και σε double double, με 34 πόντους και 14 ριμπάουντ.

 

Τα δωδεκάλεπτα: 27-26, 59-54, 80-88, 104-109

Το επόμενο παιχνίδι στη σειρά των τελικών, θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Γκόλντεν Στέιτ.