X

Θρήνος για τον Άγγελο Χαριστέα

Ήταν όλοι εκεί για να συμπαρασταθούν στον πρώην παίκτη της Εθνικής Ελλάδος και του Άρη και να προσφάτως εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο.

Ant1news

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και πλήθος κόσμου, ο Άγγελος Χαριστέας “αποχαιρέτησε” σήμερα τον πατέρα του Ιωάννη, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή (16/6), σε ηλικία 64 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στο Στρυμονικό Σερρών, τόπο καταγωγής του άλλοτε διεθνή επιθετικού, στον οποίο κατοικούσε μόνιμα ο εκλιπών και η ταφή έγινε στα κοιμητήρια του χωριού.

Θερμή συμπαράσταση για την απώλειά του, εισέπραξε ο Άγγελος Χαριστέας από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος παρέστη στην κηδεία, όπως και η Αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου, αλλά και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Το ίδιο συνέβη και με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος παραβρέθηκε στην κηδεία για να στηρίξει τον εσχάτως εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο (σ.σ. με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα), έχοντας μαζί του τη σύζυγό του, Βάσω. Ο Άγγελος Χαριστέας και ο διεθνής Πορτογάλος μέσος διατηρούν στενή φιλική σχέση.