X

PAO Alive: Συγκινητική επιστολή 8χρονου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (εικόνες)

Ο πιτσιρικάς έσπασε τον κουμπαρά του για τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα που έστειλε και το γράμμα στον ισχυρό άνδρα του "τριφυλλιού".

Ant1news

Ένα συγκινητικό γράμμα στον «ισχυρό» άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο έστειλε ένας 8χρονος φίλος του «τριφυλλιού» δηλώνοντας τη στήριξή του στο PAO Alive, προσφέροντας 5 ευρώ από τον κουμπαρά του. 

«Είμαι ο Θοδωρής 8 ετών και θέλω να φτιάξεις τον Παναθηναϊκό μας μεγάλο. Στέλνω 5 ευρώ για να βοηθήσω την ομάδα μας. Δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερα γιατί ο μπαμπάς μου αυτό τον καιρό δεν δούλευε. Το γράμμα αυτό με βοήθησε να το στείλω η αδερφή μου. Με έκανες να αγαπήσω και να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Θέλω να με κάνεις υπερήφανο και ευτυχισμένο και στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ πολύ», γράφει ο πιτσιρικάς απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

 

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγραψε την εξής λεζάντα πάνω από το γράμμα του μικρού Θοδωρή: «Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου στηρίζουν για να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας. Μας συγκίνησες Θοδωρή, σε ευχαριστούμε πολύ!»