X

“Big-4”: Διάλογοι “φωτιά” και εντάσεις στο πρώτο ραντεβού (βίντεο)

«Διαξιφισμοί» στην πρώτη συνάντηση. Μαίνεται η κόντρα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο μήνα.

Ant1news

Το πρώτο ραντεβού των BIG-4 έκρυβε εντάσεις και διαξιφισμούς με την κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα 

Ενδεικτικός ο διάλογος ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβαν Σαββιδη: 

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: "Απορώ και γιατί είναι εδώ ο κ. Σαββίδης! Πριν λίγες μέρες ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του κράτους ο δικηγόρος του κ. Σαββίδη είπε ότι ο κ. Σαββίδης δεν είναι ιδιοκτήτης και δεν αποφασίζει αυτός στον ΠΑΟΚ, απλά συμβουλεύει την γυναίκα και τον γιο του, όπως σε κάθε πατριαρχική οικογένεια". 

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: "Εγώ είμαι ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Οι μετοχές της ομάδας ανήκουν στην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Εσύ που έχεις απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ως τι βρίσκεσαι εδώ;"

Λευκός καπνός δεν βγήκε από την σύσκεψη των BIG-4 με την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ αλλά για πρώτη φορά οι ισχυροί άνδρες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και αποφάσισαν να συνεχίσουν τις μεταξύ τους συζητήσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου 

"Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Αλαφούζο, τον κ. Μελισσανίδη ή τον κ. Σαββίδη, κάνουν ότι μπορούν για τις ομάδες τους είτε νόμιμα είτε παράνομα είτε παράτυπα. Όμως η UEFA δεν πρέπει να καλύπτει αυτούς τους επίορκους της ΕΠΟ", τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. 

Οι τόνοι ανέβηκαν σε κάποιες περιπτώσεις. 

"Τόσα χρόνια ακούγαμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τον Μαρινάκη και τον Θεοδωρίδη να μας λένε να μην κλαίμε και να επενδύσουμε. Τώρα τους ακούμε να κλαίνε κάθε μέρα. Τους συμβουλεύουμε λοιπόν να επενδύσουν", σημείωσε ο Ιβάν Σαββίδης 

Εντάσεις υπήρξαν και με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA. 

"Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσείς πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο!", υπογράμμισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Οι BIG-4 ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους ξένους αξιωματούχους για τον επόμενο μήνα.