X

Τένις: Αποκλεισμός για Τσιτσιπά, πρόκριση με ανατροπή για Σάκκαρη

Πρεμιέρα με το... αριστερό για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό του Ρότερνταμ. Τεράστια ανατροπή και πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη στο Ladies Trophy της Αγίας Πετρούπολης.

Ant1news

Πρεμιέρα με το... αριστερό για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό του Ρότερνταμ.

Mε παρτενέρ τον Σέρβο Νέναντ Ζίμονιτς, ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 6-2, 6-2 από τους Ζαν Ζουλιάμ Ροζέρ (Ολλανδία)-Ορία Τεκάου (Ρουμανία) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

To No6 της Παγκόσμιας κατάταξη στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο μονό, όπου αύριο (11/2, 20:30) θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάτς.

Τεράστια ανατροπή και πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη

Με σπουδαία ανατροπή, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε «με το δεξί» στο Ladies Trophy της Αγίας Πετρούπολης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 3-6, 6-4, 7-6(3) της Βιτάλια Ντιατσένκο, η οποία έπαιζε... εντός έδρας, και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της, στις «16» της διοργάνωσης. Το Νο21 της Παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε με το... καλημέρα πίσω στο σκορ 3-6, 0-3, αλλά βρήκε τις λύσεις και τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει και να πάρει το «εισιτήριο» για τη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δύο τελευταίες χρονιές η Σάκκαρη δεν είχε καταφέρει να περάσει από τον πρώτο γύρο. Στο 2ο γύρο, η 24χρονη θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Γέλενα Οσταπένκο-Αλίζ Κορνέ.