X

NBA - Γιάννης Αντετοκούνμπο: μια “ανάσα” από το triple double

Οι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους και παραμένουν στην τρίτη θέση της Ανατολής, έχοντας ως οδηγό του τον Giannis...

Ant1news

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του για το μαγικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ το Μιλγουόκι καθώς τα ξημερώματα πέρασε από τη Σάρλοτ επικρατώντας των Χόρνετς με 114-104. Με αυτή τη νίκη τους οι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 38-23 και παραμένουν στην τρίτη θέση της Ανατολής, πίσω από Μπρούκλιν (42-20) και Φιλαδέλφια (40-21).

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έφτασε μια «ανάσα» από το triple double. Ο «Giannis» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους (9/15 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/5 βολές), 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός ήταν και ο Μπρουκ Λόπεζ με 22 πόντους ενώ 17 πόντους είχε ο Κις Μίντλετον. Σε ότι αφορά στον Θανάση Αντετοκούνμπο, αγωνίστηκε για 1 λεπτό και είχε δύο άστοχα τρίποντα και 1 ριμπάουντ.

Για τους Χόρνετς, που έπεσαν στο 30-31 και καταλαμβάνουν την 8η θέση της Ανατολής, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντεβόντε Γκρέιαμ με 25 πόντους ενώ 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ είχε ο Μάιλς Μπρίτζες.

Επόμενος αγώνας για το Μιλγουόκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:00) στο Χιούστον πριν βρεθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Σικάγο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: “Φως” σε εκατοντάδες αρχαίους τάφους (εικόνες)

Lockdown - Παπαθανάσης στον ΑΝΤ1: υπό αναμόρφωση το σύστημα των sms

Κυριακίδου για εμβόλιο AstraZeneca: αδιαπραγμάτευτη η ασφάλεια του