X

Παναιτωλικός - Λαμία: Ισόπαλοι και τα... ξαναλένε στα πλέι άουτ

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν Παναιτωλικός και Λαμία τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Super League,

Ant1news


Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν Παναιτωλικός και Λαμία τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Super League, καθώς η αναμέτρησή τους στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, έληξε 1-1. Οι δύο ομάδες θα τα... ξαναπούν στα πλέι-άουτ, όπου βέβαια τα «καναρίνια» θα μπουν με μεγάλη άνεση, ενώ αντίθετα η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκινά από την προτελευταία θέση (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό) και θα δώσει την ύστατη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

 

Ενα σουτ του Βέργου στο 6΄, που έφυγε πάνω από την αντίπαλη εστία, ήταν η πρώτη αξιόλογη φάση του ματς για τη Λαμία. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με φάουλ του Σενγκέλια που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 14΄ λίγο έλειψε να υπάρξει αυτογκόλ σε κόντρα της μπάλας πάνω στον Τζανετόπουλο, όμως ο Γκαραβέλης έδιωξε σωτήρια. Στο 26΄ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αστόχησε σε κεφαλιά από καλή θέση, ενώ ο «κεραυνός» του Σιμόν στο 42΄ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκρατερόλ.

 

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 51΄, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Καρέλη, μετά από λάθος του Γκαραβέλη σε σέντρα του Χουχούμη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 71΄, με τον Ντε Βινσέντι (που είχε μπει πέντε λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή) να σκοράρει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος.

 

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μλάντεν, Κολοβός

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Μλάντεν, Ντίας (81΄ Μπουζούκης), Σενγκέλια (86΄ Ζοάο Πέδρο), Ντουάρτε (80΄ Μόρσεϊ), Χουάνπι (61΄ Κολοβός), Καρέλης

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Στάνκο (66΄ Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (86΄ Καραμάνος), Τσιλούλης (86΄ Μεντίνα), Μαρτίνεθ (66΄ Ντε Βινσέντι), Βέργος, Νούνιες (86΄ Μανούσος), Σιμόν

Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμός Βαρουφάκη: Ποινική δίωξη στον 17χρονο

Λέσβος – “Γιαγιάδες της Συκαμνιάς”: Πέθανε η Αιμιλία Καμβύση

Καραμανλής: “Ντου” του “Ρουβίκωνα” στο σπίτι του (εικόνες)