X

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: νίκη για τους Αρκάδες

Μεγάλη νίκη για τους Αρκάδες κόντρα στον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα των play out της Super League.

Ant1news

Στις 17 νίκες διεύρυνε το αήττητο του απέναντι στον Παναιτωλικό ο Αστέρας Τρίπολης, στην πρεμιέρα των play out της Super League.

Οι Αρκάδες νίκησαν 2-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Άλβαρες να διαμορφώνει στο 90΄ το τελικό σκορ, σημειώνοντας και το πρώτο του τέρμα τη φανέλα του Αστέρα.

Ο Αστέρας μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, έλεγξε τον ρυθμό, είχε τις ευκαιρίες στην εκκίνηση της αναμέτρησης και δεν άργησε να προηγηθεί.

Στο 31΄ και μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μονομαχία των Καστάνιο με τον Χουχούμη και ο Μπαράλες με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το 2-0, αλλά στο 50΄ ο Παναιτωλικός πέτυχε την ισοφάριση, όταν ο Χουχούμης έκλεψε την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Κολοβό, που με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-1.

Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να κρατήσουν έστω τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Άλβαρες στο 90΄ φρόντισε να επιβεβαιώσει την υπεροχή του Αστέρα, γράφοντας το τελικό 2-1.

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλβαρες - Χουάνπι, Ανέστης, Μλάντεν, Κολοβός

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Mάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μουνάφο, Ριέρα (45' Τιλίκα), Σίτο (68' Ζουγκλής), Μπερτόγλιο, Μπαράλες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός, Χουάνπι (64' Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64' Νοσίρου), Πέδρο (74' Καρέλης)

Ειδήσεις σήμερα: 

TikTok: Σάλος με βίντεο στο οποίο ακούγεται παππούς να κακοποιεί το βρέφος - εγγόνι του!

Θεσσαλονίκη - καταγγελία: απόπειρα βιασμού 19χρονης από νεαρό

Θεσσαλονίκη: Οικολόγοι διαμαρτύρονται για τις κοπές δέντρων (εικόνες)