X

Πάνω από 700 συνδικαλιστικές οργανώσεις δήλωσαν «παρών» στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ αποφάσισε να προχωρήσει και στην πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα τέλη Νοεμβρίου και καλεί σε συμμετοχή τα εργατικά σωματεία σε όλη τη χώρα.

Ant1news

Σταθμό στην πορεία ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού και εργατικού κινήματος χαρακτηρίζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο την μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στο Σύνταγμα το Σάββατο 1η Νοεμβρίου.

Ήδη, συμμετοχή έχουν δηλώσει περισσότερες από επτακόσιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς ανέργων και αγροτών από όλη τη χώρα, ενώ μέχρι την ημέρα πραγματοποίησης του συλλαλητηρίου συνεχίζεται η δίμηνη καμπάνια του ΠΑΜΕ με παρεμβάσεις σωματείων και λαϊκών επιτροπών για τα οξυμένα προβλήματα εργαζομένων και ανέργων.

Μάλιστα το ΠΑΜΕ αποφάσισε να προχωρήσει και στην πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα τέλη Νοεμβρίου και καλεί σε συμμετοχή τα εργατικά σωματεία σε όλη τη χώρα.

Βασικό σύνθημα και κεντρικός στόχος των κινητοποιήσεων είναι η ανατροπή της σύγχρονης εξαθλίωσης που βιώνουν εργαζόμενοι και άνεργοι. Ταυτόχρονα το ΠΑΜΕ θέλει να αναδείξει την διαφοροποίησή του από τις δυνάμεις του «κυβερνητικού συνδικαλισμού», όπως αποκαλεί τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις.