X

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αποχωρεί από την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο Θέμης Μπαλασόπουλος, μετά από θητεία 14 ετών.

Ant1news

Παρελθόν αποτελεί από την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο Θέμης Μπαλασόπουλος, ύστερα από μακρά πορεία 14 ετών, ενώ σήμερα συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με θέμα την επανασυγκρότησή της μετά την παραίτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαλασόπουλος παραιτήθηκε πρόσφατα από την προεδρία της παράταξης «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ» (πρώην ΠΑΣΚΕ), προκειμένου να επικεντρωθεί στην ΑΔΕΔΥ.

"Μετά από 14 χρόνια παραμονής μου στη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου.μ Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμένα αλλά θεωρώ πώς είναι ο κατάλληλος χρόνος να παραδώσω την σκυτάλη στη νεότερη γενιά, καθώς ένας κύκλος έκλεισε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πώς αποσύρομαι από την ενεργό, όπως εμείς εννοούμε, δράση. Θα συνεχίσω να είμαι παρών στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μαζί θα ανταμώσουμε και πάλι στους δρόμους", τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε:

"Δεκατέσσερα χρόνια από τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής λειτούργησα με αίσθημα ευθύνης και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον και μόνο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων της. Δώσαμε δύσκολες μάχες, συγκρουστήκαμε με μεγάλα συμφέροντα, καταφέραμε να λύσουμε προβλήματα, θέσαμε τις βάσεις για την επίλυση άλλων, ανακόψαμε την εφαρμογή επώδυνων μέτρων. Αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο".

Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Νίκος Τράκας, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο δήμο Νίκαιας-Ρέντη, καθώς τον διαδέχτηκε στην ηγεσία της παράταξης.