X

Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ναυτεργάτες καθώς αντιδρούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Θα συμμετέχουν και στην απεργία της ΓΣΕΕ.

Ant1news

Νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση, για την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, αποφάσισε σε συνεδρίαση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Τα 14 ναυτεργατικά σωματεία αποφάσισαν επίσης συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 4 Φεβρουαρίου, με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους κατά τη διάρκεια κατάθεσης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από την 06.00 ώρα της 27/1/2016 ημέρα Τετάρτη την 06.00 μέχρι την 29/1/2016 ημέρα Παρασκευή και με προοπτική κλιμάκωσης, όλα τα πλοία θα παραμείνουν με δεμένους κάβους και δεν θα εκτελεστεί κανένα να δρομολόγιο.

«Η Διοίκηση της ΠΝΟ ζητάει την κατανόηση και την πλήρη συμπαράσταση τόσο του επιβατικού κοινού όσο και όλων των Ελλήνων εργαζομένων διότι ο αγώνας ο οποίος και διεξάγεται δεν είναι αγώνας που αφορά μόνον τους Έλληνες ναυτεργάτες αλλά αφορά όλη την ελληνική κοινωνία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.