X

Ανεστάλη η απεργία της ΟΣΥΠΑ

Ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου και θα προκαλούσε πολλά προβλήματα. Τι συμφώνησαν εκπρόσωποι της ΟΣΥΠΑ με τον υπ. Μεταφορών.

Ant1news

Αίσιο τέλος είχε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΟΣΥΠΑ με τον υπουργό μεταφορών, Χ. Σπίρτζη και αποφασίστηκε να ανασταλεί η πενθήμερη απεργία που ήταν προγραμματισμένη το διάστημα 20 έως 24 Ιουνίου.

Ο υπουργός παρέδωσε σχέδιο οργανογράμματος εν όψει της αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων για διαβούλευση, το οποίο είναι στο πλαίσιο των κοινά αποδεκτών αρχών και φιλοσοφίας.

Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε την ΟΣΥΠΑ  ότι συμπαρατάσσεται μαζί της «στον κοινό στόχο να παραμείνουν τα 25 περιφερειακά αεροδρόμια στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας» ενώ συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου «να συμφωνηθεί η κοινή γραμμή και οι ενέργειες που θα επιφέρουν εργασιακή ειρήνη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ελληνικού τουρισμού».

Σε δήλωσή του, ο κ. Σπίρτζης επεσήμανε ότι τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της ΟΣΥΠΑ και δεσμεύτηκε από μέρους της κυβέρνησης για τις θέσεις εργασίας.