X

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στο υπουργείο Άμυνας (βίντεο)

Οι ένστολοι ζητούν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδινε ως αντιπολίτευση. Η απάντηση Καμμένου, μέσω twitter.

Ant1news



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιούν άνδρες της Αστυνομίας του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, που αντιδρούν για τα ειδικά μισθολόγια και το ασφαλιστικό.

Οι ένστολοι ζητούν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδινε ως αντιπολίτευση, αλλά και πριν από λίγους μήνες στη Βουλή.

Σε πανό που κρατούν αναφέρουν ότι «τα λεφτά δεν είναι του στρατού αλλά του ελληνικού λαού» καθώς ο κ. Καμμένος ισχυριζόταν ότι υπάρχουν χρήματα για το υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Σύμφωνα με τα προεδρία των σωμάτων ασφαλείας οι ένστολοι αναμένεται να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο τη στάση τους με δυναμικές κινητοποιήσεις ακόμα και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμένος με ανάρτησή του στο Twitter απαντά με το δικό του τρόπο στη διαμαρτυρία  των ενστόλων γράφοντας: «Προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας διαμαρτύρεται έξω από το ΥΠΕΘΑ! Λάθος υπουργείο».