X

“Εισβολή” ένστολων στο γραφείο του Χουλιαράκη

Τι ζητούν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ant1news

«Εισβολή» ένστολων στο γραφείο του Γιώργου Χουλιαράκη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00. 

Εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών, εισέβαλαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου βρίσκεται το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και ζητούν συνάντηση μαζί του. 

Συνεργάτες του κ. Χουλιαράκη, που αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση των συνδικαλιστών των ένστολων δεν έχουν προσδιορίσει ακόμη κάποιο ραντεβού τους με τον Αν. Υπουργό, προκειμένου όπως λένε να τους δοθούν εξηγήσεις για τα νέα μέτρα και τις επιπτώσεις στις αποδοχές και το διαθέσιμο εισόδημα τους. 

Οι «εισβολείς» λένε πως δεν πρόκειται για επανάληψη της κατάληψης που είχαν κάνει στον ίδιο χώρο προ μηνών, σημειώνοντας παράλληλα ωστόσο παράλληλα ότι δεν θα αποχωρήσουν αν δεν δουν τον κ. Χουλιαράκη ή αν δεν υπάρξει ορισμός συνάντησης μαζί του τις επόμενες ώρες, λέγοντας χαρακτηριστικά «εμείς θέλουμε να δούμε τον Χουλιαράκη, όπου μας πουν: στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στην Βουλή, στο Καρπενήσι ή στο Παρίσι». 

 

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ομάδα ειδικών φρουρών κρεμασε πανό στον Λυκαβηττό, ρωτώντας στα Ελληνικά και τα Γερμανικά "πόσο κοστίζει η ζωή του Έλληνα αστυνομικού" τον κ. Τσίπρα και τη κα. Μέρκελ.

Το μεσημέρι της Τρίτης αντιπροσωπεία ενστόλων συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΝΔ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος προχώρησε σε σειρά δεσμεύσεων απέναντι τους.