X

Αντιπρόεδρος ΠΟΕ – ΟΤΑ: αύριο θα προτείνουμε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων

Την κυβέρνηση να αλλάξει στάση κάλεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, προαναγγέλλοντας συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Ant1news

Την πρόθεσή της ΠΟΕ - ΟΤΑ να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις στην καθαριότητα προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, μιλώντας στον Real Fm, την ώρα που ο αρμόδιος Υπουργός Πάνος Σκουρλέτης εκτιμά ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει βρεθεί λύση στο ολοένα και διογκούμενο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ απέρριψε χθες τις προτάσεις που έγιναν από τον Πρωθυπουργό, αποφασίζοντας την περαιτέρω κινητοποίηση τουλάχιστον μέχρι αύριο, ημέρα γενικής απεργίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ, οπότε και θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της.

«Την Πέμπτη, έχουμε την απεργιακή συγκέντρωση και την κινητοποίηση στην Αθήνα και καλούμε όλη την Ελλάδα να διαδηλώσουμε. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση, κάποια στιγμή, θα αλλάξει τη στάση της», ανέφερε ο αντιπρόεδρος Βασίλης Γκιτάκος.

Ερωτηθείς για τις προθέσεις της Ομοσπονδίας, αν δεν αλλάξει στάση η κυβέρνηση, απάντησε πως «θα μετρήσουμε τις εξελίξεις και όλα όσα θα έχουν συμβεί αύριο έως το μεσημέρι που τελειώνει η συγκέντρωση. Θα συνεδριάσουμε, ο καθένας θα δώσει τις θέσεις του και θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή».

Και πρόσθεσε: «Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων προτείναμε και ψηφίσαμε χθες, είμαστε σε αυτήν την πλευρά. Και αυτό θα προτείνουμε και αύριο, όπως θα βγει από συλλογική απόφαση της δικής μας παράταξης».