X

Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ανέστειλαν τελικώς κάποιες απο τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι. Ποιές ημέρες και ποιά μέσα δεν θα κυκλοφορήσουν.

Ant1news

Μικρότερη απο την αρχικώς αναμενόμενη ταλαιπωρία περιμένει εκατομμύρια πολίτες στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, λόγω των κινητοποιήσεων εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις αρχικές εξαγγελίες των υπαλλήλων στα ΜΜΜ, θα πραγματοποιούνταν στάσεις εργασίας στον Ηλεκτρικό, τον Προαστιακό και στα αστικά λεωφορεία.

Ωστόσο, μετά απο συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των εργαζόμενων στον ΗΣΑΠ με την Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αναφορικά με την διαφάνεια στην αξιολόγηση και ανέλιξη του προσωπικού, ανεστάλησαν οι δικές τους κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματιστεί στον Ηλεκτρικό για Τρίτη και Παρασκευή κι έτσι οι συρμοί θα κυκλοφορούν κανονικά και τις δύο ημέρες αυτές.

Ετσι, το πρόγραμμα με τις ώρες και ημέρες των κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ, διαμορφώνεται ως εξής:

  • Την Τετάρτη 13/09 τα λεωφορεία θα έχουν στάση εργασίας από την αρχή της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας.
  • Την Πέμπτη 14/09 θα υπάρχει 24ωρη απεργία στον Προαστιακό, γεγονός που σημαίνει ότι ούτε τα δρομολόγια του Μετρό, μεταξύ των σταθμών "Δουκίσσης Πλακεντίας" και "Αεροδρόμιο" θα εκτελούνται.