X

Μέλη του ΠΑΜΕ κρέμασαν πανό στον Λευκό Πύργο για τις απεργίες (βίντεο + φωτό)

Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το μνημείο και στη συνέχεια κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτό και να κρεμάσουν πανό...

Ant1news

Μέλη του ΠΑΜΕ "κατέλαβαν" τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να προπαγανδίσουν την αυριανή γενική απεργία ενάντια στο πολυνομοσχέδιο.

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το μνημείο και στη συνέχεια κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτό και να κρεμάσουν πανό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival.gr.

Με κεντρικό σύνθημα: «Κάτω τα ξερά σας από την απεργία», οι διαδηλωτές ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει εδώ και τώρα το πολυνομοσχέδιο «που τσακίζει το δικαίωμα στην απεργία και φέρνει επέκταση των πλειστηριασμών».

Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό, ώστε, όπως λέει, να πάρει δυναμική απάντηση η κυβέρνηση που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο - φωτιά τις επόμενες μέρες.

"Υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία" αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.