X

Απίστευτη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για διοικήτρια νοσοκομείου… το οποίο δεν υφίσταται

Καταγγέλλει πως εξακολουθεί να λαμβάνει μισθό διοικήτριας νοσοκομείου. Η ίδια έπαιρνε παράνομα επί 22 χρόνια τη σύνταξη του πατέρα της.

Ant1news

Άλλη μία απίστευτη περίπτωση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Θώρακος Πατρών (το οποίο έκλεισε πριν από έναν χρόνο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας), έπαιρνε παράνομα επί 22 χρόνια τη σύνταξη του πατέρα της.

Όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ, η ίδια “επιβραβεύτηκε” από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την τοποθέτηση της στη συγκεκριμένη θέση, ενώ τα …παράδοξα δεν σταματούν εκεί.

Το Νοσοκομείο Θώρακος δεν υφίσταται σήμερα, αλλά η Διοικήτρια συνεχίζει να λαμβάνει τον μισθό της, από τον οποίο της παρακρατούν μόνο 266 ευρώ τον μήνα για να εξοφλήσει τις 100.000 ευρώ που οφείλει στο Δημόσιο.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως επί των ημερών της σημερινής Κυβέρνησης συμβαίνουν πρωτοφανείς καταστάσεις στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, κάνοντας λόγο για ρουσφέτια και εγκαθίδρυση κομματικού κράτους.