X

Τρεις συγκεντρώσεις στην Αθήνα για την εργατική Πρωτομαγιά

Κάλεσμα από τα συνδικάτα για μαζική συμμετοχή. Κυκλοφορικές ρυθμίσεις στο κέντρο της Πρωτεύουσας.

Ant1news

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς απευθύνουν τα συνδικάτα της χώρας ώστε να σταλεί το μήνυμα της διεκδίκησης για σταθερή και πλήρη εργασία για όλους.

Κοινό το μήνυμα αλλά χωριστές οι συγκεντρώσεις…  

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί προκειμένου  να διαδηλώσουν για δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα εργατικά δικαιώματα και τις εργασιακές κατακτήσεις.

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:00 στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για την τελική νίκη των λαών».

Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία θα συγκεντρωθούν στις 10:30 στο Μουσείο με δικό τους κεντρικό σύνθημα «Πόλεμο στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών – Νίκη στους λαούς».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων - πορειών, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής συνιστά στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τη συγκεκριμένη περιοχή, τις ώρες των συγκεντρώσεων και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.