X

Στάση εργασίας και στα τρόλεϊ την Πέμπτη

Την ημέρα που θα σηκώσουν χειρόφρενο για λίγες ώρες τα λεωφορεία, επέλεξαν οι εργαζόμενοι στο τρόλεϊ για να κάνουν στάση εργασίας.

Ant1news

Να οπλιστούν με υπομονή και να βρουν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης καλούνται εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες μέσων μαζικής μεταφοράς στο Λεκανοπέδιο, την Πέμπτη, οπότε αναμένεται εκ νέου κομφούζιο στους δρόμους,

Το «χτύπημα» θα είναι διπλό, αφού μετά την στάση εργασίας των εργαζόμενων στα λεωφορεία, ανακοίνωσαν στάση εργασίας και οι υπάλληλοι των τρόλεϊ.

Έτσι, η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς λεωφορεία την Πέμπτη για τουλάχιστον πέντε ώρες (12:00-17:00), μετά την απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ να προχωρήσουν σε στάση εργασίας λόγω Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, όμως τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται  λίγο μετά τις 11:00 και να εμφανιστούν ξανά στους δρόμους γύρω στις 18:00

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Την ίδια ημέρα, από τις 12:00 ως τις 16:00 έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας και οι υπάλληλοι στα τρόλεϊ, για την διεκδίκηση μιας σειράς συνδικαλιστικών αιτημάτων, γεγονός που σημαίνει ότι στην πρωτεύουσα θα κυκλοφορούν μόνο τα μέσα σταθερής τροχιάς.