X

Στάση εργασίας και πορεία της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα

Απέχουν από τα καθήκοντά τους στην Αττική, ενώ απεργούν στην επαρχία. Τι ζητούν οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Ant1news

Στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι στην Αττική και 24ώρη απεργία στην επαρχία έχει προκηρύξει για σήμερα τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Οι απεργοί πραγματοποιούν πανελλαδική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας από τον κόμβο του νοσοκομείου Παίδων προς το υπουργείο Υγείας.

Εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, την Πρόνοια και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ζητούν την προστασία της Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, την ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών τους, τη διατήρηση του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα(ΒΑΕ).

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, στην Πρόνοια και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) που ζητούν την προστασία της δημόσιας υγείας και πρόνοιας, την ανάκτηση των μισθολογικών τους απωλειών, τη διατήρηση του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και την ένταξη τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ), θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική συγκέντρωση στον κόμβο των νοσοκομείων Παίδων και πορεία και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.