X

“Σάρωσε” η παράταξη Πατούλη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Με το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία της, επικράτησε η ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α. Δήλωση του Λ. Αυγενάκη για τις εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους όλης της χώρας.

Ant1news

Οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ανέδειξαν νικήτρια την παράταξη, «Αδέσμευτο ιατρικό Μέτωπο – ΔΗ.Κ.Ι –Ι.Σ.Α», επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιώργος Πατούλης.

Εκ των εγγεγραμμένων 19.617 ψήφισαν 6.581 με έγκυρα 6.280 ψηφοδέλτια και η παράταξη του κ. Πατούλη έλαβε το 54,76% των ψήφων.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. και επικεφαλής της ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης, τόνισε τα εξής.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, το σύνολο των συναδέλφων ιατρών, για αυτή τη μεγάλη νίκη. Η ευθύνη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, όμως η εμπιστοσύνη των συναδέλφων, μας οπλίζει με πείσμα και αποφασιστικότητα για τα επόμενα βήματά μας που θα κάνουμε όλοι μαζί για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου.

Το ποσοστό που πετύχαμε είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου και αποτελεί βαθιά παρακαταθήκη για τις επόμενες νίκες που θα έρθουν»

 

Τα τελικά αποτελέσματα στον ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

 

Η ΔΗ.Κ.Ι. - Ι.Σ.Α., σε σχετική ανακοίνωση κι αφού επισημαίνει ότι πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, υπογραμμίζει ότι:

Το Αδέσμευτο Ιατρικό Μέτωπο - ΔΗ.Κ.Ι. - Ι.Σ.Α. ,η παράταξη της ευθύνης, της συνέπειας και της διεκδίκησης, αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πετυχαίνοντας αυτοδυναμία ,με το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία της και αυξάνοντας τη δύναμή της, κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες, από τις αρχαιρεσίες του 2014 (54,7% έναντι 35,4%).

Η φωνή των γιατρών της Αθήνας είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Η ΔΗ.Κ.Ι. –Ι.Σ.Α. με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας, θα σταθεί μαχητικά απέναντι σε κυβερνητικές πολιτικές που υποβαθμίζουν το κύρος του ιατρικού κλάδου και θα αγωνιστεί αποφασιστικά, για την επαγγελματική επιβίωση και την αξιοπρέπεια των ιατρών της Αθήνας.

 

ΝΔ: η νίκη στελεχών της παράταξης σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή που έρχεται 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τη νίκη στους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η επικράτηση στελεχών της Παράταξής μας στις εκλογές των ιατρικών συλλόγων της χώρας είναι μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων και σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται.

Τις νίκες αυτές, επισφραγίζει η επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και μάλιστα με αυτοδυναμία και ποσοστό 54,7% που για πρώτη φορά καταγράφεται από τη δεκαετία του 1980.

Ανάλογες νίκες πέτυχαν οι παρατάξεις των Ιατρικών Συλλόγων που στηρίζουν τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και πολλές άλλες πόλεις.  

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Παράταξής μας που εργάστηκαν γι’ αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα».