X

ΗΠΑ: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε ναυτική βάση

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις του στο Μίλινγκτον του Τενεσί και ένας ύποπτος συνελήφθη, σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Ant1news



Νέο αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ναυτική βάση των Ηνωμένων Πολιτειών στο Τενεσί.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις του στο Μίλινγκτον του Τενεσί και ένας ύποπτος έχει συλληφθεί. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η βάση του Πολεμικού Ναυτικού αποκλείστηκε προσωρινά για προληπτικούς λόγους.

«Ο δράστης συνελήφθη», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, Πάτρικ Φάουτι, σύμφωνα με τον οποίο οι δυο τραυματίες δεν διατρέχουν κίνδυνο. Τόσο ο δράστης όσο τα και θύματα είναι μέλη της Εθνοφρουράς του Στρατού Ξηράς.

Ο Φάουτι, πάντως, δεν διευκρίνισε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό αυτό σε ένα κτίριο της Εθνοφρουράς που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Ναυτική Βάση του Μίλινγκτον. Στη βάση αυτή εργάζονται καθημερινά περισσότεροι από 7.500 πολίτες και στρατιώτες.