X

Κοιμάται… ήσυχος ο Μπαράκ Ομπάμα όταν οι κόρες του βγαίνουν ραντεβού

Δεν ανησυχεί για το ότι οι κόρες του έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν ραντεβού, υποστηρίζει ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ant1news

Κοιμάται… ήσυχος ο Μπαράκ Ομπάμα, αφού δεν έχει καμία ανησυχία που οι δύο κόρες του έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν με αγόρια.

Η 15χρονη Μάλια και η 12χρονη Σάσα είναι "πολύ λογικές", είπε ο Ομπάμα στον κωμικό και παρουσιαστή τοκ σόου Στιβ Χάρβεϊ στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο ίδιος κοιμάται ήσυχος. «Έχω άνδρες με όπλα να τις ακολουθούν παντού συνεχώς», αστειεύτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στους μυστικούς αστυνομικούς που είναι μόνιμα παρόντες όπου πηγαίνει η οικογένεια Ομπάμα.

"Αυτός είναι ο κύριος λόγος που έβαλα και πάλι υποψηφιότητα", αστειεύτηκε ο Ομπάμα στη διάρκεια της ανάλαφρης αυτής συνέντευξης που βιντεοσκοπήθηκε στο Λευκό Οίκο. "Ξέρετε, θα είναι καλυμμένες για το μεγαλύτερο τμήμα της θητείας τους στο σχολείο", πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως είπε ο πρόεδρος, ανησυχεί σχετικά με το αν "εμποδίζει τα κορίτσια να έχουν μία φυσιολογική ζωή" και πρόσθεσε ότι τις έχει διδάξει να παίρνουν σωστές αποφάσεις για τις σχέσεις τους.

"Αυτό που τους έχω πει είναι ότι, αν ένας νεαρός σας σέβεται κι είναι ευγενής απέναντί σας, τότε δεν θα είμαι από πάνω σας κάθε δευτερόλεπτο. Νομίζω ότι είναι αρκετά τρομακτικό να ζητάς να βγείτε από την κόρη του προέδρου χωρίς να αποτελώ εγώ τον τρομακτικό παράγοντα", κατέληξε ο αμερικανός πρόεδρος.