X

Τραγικός θάνατος 16χρονης, που επέζησε από συντριβή αεροσκάφους

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι το κορίτσι βρήκε το θάνατο κάτω από τις ρόδες πυροσβεστικού οχήματος που έσπευσε στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας.

Ant1news

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη συντριβή του αεροσκάφους της Asiana Airlines στο Σαν Φρανσίσκο, τον περασμένο Ιούλιο, εξασφάλισε το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από την κάμερα που βρίσκεται σε ένα από τα πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά στο μοιραίο αεροσκάφος…

Την ώρα που ένα όχημα σπεύδει στον τόπο της τραγωδίας, διακρίνεται ένας πυροσβέστης να φωνάζει στον οδηγό «Σταμάτα, σταμάτα… Είναι ένα κορίτσι λίγο πιο πέρα.»

Όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για την 16χρονη Γιε Μενγκ Γιουάν, η οποία επέζησε από τη συντριβή του αεροσκάφους, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά. Ο λόγος ήταν πως βρήκε το θάνατο κάτω από τις ρόδες ενός βαρέως οχήματος, καθώς ήταν καλυμμένη από τον αφρό που έριχναν οι πυροσβέστες, στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να σβήσουν το φλεγόμενο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το CBS, στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που η άτυχη Γιε Μενγκ Γιουάν βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του οχήματος, αλλά το επίμαχο κομμάτι αφαιρέθηκε πριν την προβολή του ρεπορτάζ.

Η οικογένεια της νεαρής Κινέζας κατέθεσε μήνυση σε βάρος των αρχών του Σαν Φρανσίσκο, καταγγέλλοντας την τραγική απροσεξία των πυροσβεστών.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο: