X

«Θυσία» γίνεται ο Ντένις Ρόντμαν

Ο πρώην μπασκετμπολίστας πρότεινε να τον «ανταλλάξουν» με τον Αμερικανό ιεραπόστολο που κρατείται στη Βόρεια Κορέα.

Ant1news


«Εάν οι Βορειοκορεάτες πουν ότι παίρνουν εμένα και αφήνουν τον Κένεθ Μπάε να φύγει, αυτό μου κάνει", είπε ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς, Ντένις Ρόντμαν, μιλώντας στο CNN, δύο εβδομάδες μετά την εισαγωγή του σε κλινική που ειδικεύεται σε θέματα εθισμού στο αλκοόλ.Ο Κένεθ Μπάε, ιεραπόστολος και ταξιδιωτικός πράκτορας, συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2012 στη Βόρεια Κορέα και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών.

«Δεν ξέρω τι έκανε ο Μπάε. Δεν ξέρω τίποτα γι αυτόν. Δεν θέλω να είναι κανείς όμηρος για κάτι που έκανε ή δεν έκανε», τόνισε ο Ρόντμαν, ο οποίος σε προηγούμενη συνέντευξή του, επίσης στο CNN, είχε πει ότι ο Αμερικανός ιεραπόστολος «θα έκανε κάποια βρομοδουλειά» για να του επιβληθεί ποινή 15ετούς κάθειρξης. Στη συνέχεια, όμως, παραδέχτηκε ότι είχε πιει όταν μιλούσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Δεν είμαι πρεσβευτής, δεν είμαι διπλωμάτης, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Εγώ διασκεδάζω τους ανθρώπους και είμαι επιτυχημένος σ' αυτό που κάνω. Δεν είμαι προδότης, αυτό που επιθυμώ είναι να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους», εξήγησε ο εκκεντρικός αθλητής και παραδέχθηκε πως ο Κιμ Γιονγκ-ουν «είναι φίλος του».

Ο Ντένις Ρόντμαν αναφέρθηκε, εξάλλου, και  στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ λέγοντας ότι ανέκαθεν του άρεσε να «γλεντάει» και πως «δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι αλκοολικός».