X

Η κρυφή σχέση του Μπιλ Κλίντον με την Λιζ Χάρλεϊ και το… «καρφί»

Νέο ερωτικό σκάνδαλο στις Ηνωμένες Πολιτείες με πρωταγωνιστή ξανά τον Μπιλ Κλίντον.

Ant1news

Φήμες θέλουν τον «σκανδαλιάρη» πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να είχε σχέση με την «καυτή» Βρετανίδα ηθοποιό, Λιζ Χάρλεϊ.

Την καυτή είδηση αποκάλυψε ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ, πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με συναδέλφους του, ενώ τους αφηγούνταν την επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν», μετά από πρόσκληση του τότε αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα με τον Τομ Σάιζμορ κατά τη διάρκεια του δείπνου ο πλανητάρχης του ζήτησε το τηλέφωνο της.

Η ηθοποιός αρχικά ξαφνιάστηκε αλλά ο Κλίντον φαίνεται πως έχει τον τρόπο να πείθει τις γυναίκες και έτσι μετά την συνομιλία τους, έστειλε αεροπλάνο να την φέρει στον Λευκό Οίκο και όπως ισχυρίζεται ο Σάιζμορ έμεινε εκεί τέσσερις ημέρες.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης πως η σχέση τους κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο.

Ο Κλίντον και η διάσημη ηθοποιός είχαν φωτογραφηθεί το 2001, όταν έδωσαν το "παρών" σε πάρτι στη Σάντα Μόνικα, και το 2005, όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι μασκέ.

Η 48χρονη Χάρλει διαψεύδει κάθε πληροφορία και απειλεί με μηνύσεις, ενώ σε συνέντευξή του στο HuffPost Live ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ προσπαθεί να τα… μαζέψει.

«Μιλούσε ένας άνθρωπος που έχει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά» είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να διαψεύσει τα όσα αποκάλυψε για την σχέση του Μπιλ Κλίντον με την Λιζ Χάρλεϊ. Ο Σάιζμορ παραδέχεται ότι η φωνή που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο είναι δική του, ωστόσο υποστηρίζει ότι όσα λέει είναι ψέματα.